Hoe maak je van je huis een thuis? - inspiratie en maatwerk

Hoe maak je van je huis een thuis? Zijn het de planten in huis die zorgen voor het thuisgevoel? Is het die mooie vaas of juist die mooie eettafel? Wat precies zorgt voor dat heerlijke thuisgevoel is voor iedereen anders. Toch zijn er wel een aantal dingen die ervoor zorgen dat je, je thuis gaat voelen! En als je, je thuis voelt, ben je ook gelukkiger! Lees hier hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw huis een thuis wordt! Wij kunnen jou hierbij helpen!

Weg met de troep!
Soms heb je meubels of spullen in huis die je niet meer leuk vindt. Je bent erop uitgekeken. Het was ooit leuk, maar nu niet meer… Waarom niet gewoon de stap wagen om dat oude tafeltje of oude schilderij weg te brengen naar de kringloop of te verkopen op marktplaats? Je kunt er vast iemand anders weer blij mee maken! Zorg voor vernieuwing in huis en koop wat leuke, nieuwe items waar je zelf blij van wordt!

Eettafel Lono met eikenhouten blad in kleur: natural (Monocoat) en stalen potenTafel en bank Sarré, steigerhout en stalen poten

Weinig ruimte?

Heb je soms een huis dat wat aan de kleine kant is? Geen probleem! Dan zorg je voor een thuisgevoel door de ruimte optimaal in te richten! Koop bijvoorbeeld een klepbank. Je kunt erop zitten, maar ook je troep in opbergen. Of kies voor een laag dressoir. Zorg ervoor dat je meubels op maat koopt. Niets is fijner dan meubels die perfect passen in jouw interieur, binnen de ruimte die je hebt. 

 

Dresooir LindoKlepbankKlepbank

De eettafel
Heb je wat meer plek in huis, schaf dan een grote eettafel aan die precies past. Laat de eettafel op maat maken. De eettafel is namelijk vaak niet alleen een tafel om aan te eten. Het is de plek waar iedereen samen komt, een plek die zorgt voor een samenbindend gevoel. Je kunt er gezellig samen kletsen, thee drinken, maar ook aan werken, studeren of samen huiswerk aan maken. De eettafel is de samenbindende factor in huis, waar je, je heel erg thuis voelt! Zorg dus voor een eettafel die qua vorm en grootte past bij jouw huis. Inspiratie nodig voor een nieuwe eettafel op maat?

Ronde tafel Oval met eikenhouten blad en stalen potenEettafel Lono, zwarte stalen poten en zwart bladEettafel Sarré, eikenhouten blad, stalen poten

Nodig mensen uit
Nodig mensen uit! Je voelt je thuis als je samen bent met degenen waar je het meest om geeft. Vrienden en familie zijn een belangrijke factor in het ‘thuisgevoel’. Nodig mensen uit bij wie je helemaal jezelf kunt zijn. Dat maakt je extra gelukkig!

Ronde vormen zorgen voor gezelligheid.

Ronde vormen ogen minder strak en hard en zorgen voor een warm gevoel. Het maakt het interieur wat ‘zachter’. Rond kun je tegenwoordig overal terugvinden, denk aan: borden aan de muur, verlichting, vormen op het behang, stoelen en niet in de laatste plaats bij tafels! Wil je meer voorbeelden zien van ronde meubels? Bekijk onze website Thuins.nl en zoek op: 'Ronda' 

Tafel Ronda, MDF bladTafel Ronda, MDF blad en stalen matrix poten

Eettafel Ronda, eikenhouten blad, stalen poten

Thuins is een bedrijf dat zich richt op maatwerk! Bijna alle meubels van het assortiment bij Thuins zijn ontstaan door specifieke wensen van de klant. En er is veel mogelijk! Dus zoek je een specifiek meubel of een afwijkende maat? Neem contact op! Wij helpen je graag om van jouw huis een thuis te maken door middel van je meubels!

 

Vorig artikel Wat is impregneren?
Volgend artikel Rond is het nieuwe recht! - Inspiratie ronde eettafel