Stoer met staal en hout! – industriële tafels

Een typisch industrieel interieur ademt de sfeer uit van een grote, open ruimte met een hoog plafond zoals van een fabrieksgebouw of een oude school.
Robuuste items en onafgewerkte materialen passen hier perfect bij! Stoer is het keyword!

Industriële tafel met witte stalen poten

Staal is iets dat je veel ziet tegenwoordig in het interieur. Het past perfect in het industriële decor! Wat is er nou stoerder dan een eettafel met een eiken blad en stalen poten? Staal kun je ontzettend goed combineren met hout. Tafels met metalen poten zijn heel stevig.
Het leuke aan een tafel met stalen poten is ook dat je kunt kiezen uit verschillende modellen poten. Zo zijn er bijvoorbeeld de: X-poot, A-poot, U-poot, Z-poot en de spinpoot.

Ronde tafel met spinpoot van staal

Industriële tafel met zwarte stalen poten

Verder kun je kiezen uit verschillende behandelingen van het staal om een bepaalde uitstraling te creëren binnen de industriële stijl. Wil je een stoere, strakke uitstraling? Dan kies je voor zwarte stalen poten. Hou je meer van een rustig en klassiek? Dan kies je voor de witte stalen poten onder je eettafel. En wil je het heel industrieel houden? Dan kies je voor de ruigere en stoere onbehandelde poten.

Industriële stalen kruispoten, wit, onbehandeld, zwart

Tafel steigerhouten met witte kruispoot

Vorig artikel Wit kan altijd!