Wit kan altijd!

Een wit interieur is tijdloos en kan perfect gecombineerd worden met elke interieurstijl. Soms kan het klassiek en stijlvol ogen, andere keren strak en modern. Wit is een neutrale en elegante kleur die staat voor puurheid en niet onderhevig is aan interieurtrends. Het makkelijke van wit is eigenlijk dat het overal bij past zo lang je het goed combineert! Het kan altijd! In dit artikel leggen we uit waarom wit zo handig is binnen jouw interieur.

Witte tafel met T-poten

Witte meubels matchen altijd.

Zou die ene houttint van mijn salontafel wel bij de andere meubels passen? Of past het niet? Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat de meubels bij elkaar passen, zodat je rust creëert in huis en het niet rommelig wordt.  Dan kun je kiezen voor witte meubels! Zo weet je zeker dat de meubels matchen. Wit zorgt voor rust in huis!

Witte servieskast steigerhout

Okergeel de nieuwe trend!

Okergeel is de kleur die perfect past bij mensen die van warmte houden in huis. De kleur is een ware trend geworden! Okergeel past perfect bij koele tinten als zwart, grijs en… je raadt het al: WIT! Op de foto zie je hoe de witte tafel een mooie basis vormt voor het combineren van okergeel met verschillende koele tinten als: grijs en zwart.  Zoals je ziet op de foto met deze tafel Tact met T-poot. kun je ook prima donkergroen combineren met okergeel. Dit zorgt voor frisheid en extra warmte. Zo kom jij de koude winter wel door in je knotsgezellige huis!

Wit en okergeel

Strak en modern

Strakke vormen, rechte lijnen en toegankelijke vormen… dit typeert de moderne stijl in huis. Een modern woonhuis is ruimtelijk ingericht met toegankelijke kleuren, zodat de ruimte in huis zo groot mogelijk lijkt. Minimalistisch is een kernbegrip! Juist door de ruimte die je wilt creëren is het zo belangrijk dat er veel gebruik wordt gemaakt van wit. Iedereen weet wat bijvoorbeeld het verschil is tussen een zwarte wand en een witte wand. Terwijl zwart de ruimte optisch kleiner maakt, maakt wit de ruimte dan optisch groter. Wit zorgt voor ruimte! Daarom is het zo belangrijk om wit toe te passen binnen de moderne stijl. Zet een paar strakke items op een witte tafel en je hebt de juiste moderne look!

Wit MDF blad

Don’t!

Ga niet te ver met wit. Je kunt ook overdrijven namelijk en alles wit maken in je woonkamer. Hierdoor creëer je wel een hele steriele en kille sfeer. Wit is een perfecte basiskleur. En wit is er in verschillende soorten. Denk maar eens aan: zuiver wit, crème wit, verkeerswit, melkwit en eiwit. Door meerdere tinten wit te combineren zorg je juist voor een spannende look.

Witte eetkamerbank met rugleuning

Witte tafel met kruispoten en MDF blad

Vorig artikel Mijn perfecte eettafel
Volgend artikel Stoer met staal en hout! – industriële tafels