Doorgaan naar inhoud

Info over Thuins

hang

Over ons

Thuins ontwerpt en produceert een toonaangevende collectie houten tuinmeubelen. Voor elke tuin en voor elke smaak.

Wij bieden de massief houten meubels in veel schillende maten aan zodat de kans groot is dat het meubel ook bij jouw in de tuin perfect past.

Alle Douglas houten tuinmeubelen worden door ons vakkundige team handgemaakt in Nederland. De meubels die wij leveren komen rechtstreeks uit onze werkplaats Groningen. Wij maken al zoveel mogelijk onderdelen op voorraad zodat we je bestelling zo snel mogelijk gereed kunnen maken en bij jouw in de tuin kunnen krijgen.

Wij zijn Thuins, hier staan wij voor

 • Uniek assortiment – Design en productie in Nederland
 • Duurzame materialen – Hout uit Europese bossen
 • Snelle levering – Veelal uit voorraad leverbaar
 • Gratis levering NL* – Geheel fossielvrije (BE € 29)

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Met de hand gemaakt in Nederland

Alle houten tuinmeubels die we bij Thuins aanbieden worden met de hand gemaakt. Veel van de onderdelen maken we seriematig zodat wij de binnenkomende bestellingen zo snel mogelijk gereed kunnen maken en leveren.

Meubelmaken is een echte ambacht, maar daarbij maken we wel gebruik van een modern machinepark en hebben we goede faciliteiten. Alles is optimaal ingericht om de bestellingen op professionele en efficiënte wijze te kunnen verwerken.

Materiaal en behandeling

Douglas hout

Het duurzame Douglas hout is zeer geschikt voor tuinmeubelen. Thuins verwerkt FSC-hout uit bossen beheerd door Staatsbosbeheer en Douglas/Lariks hout uit de Duitse bossen. Douglas hout heeft een roodbruine kleur. Het hout zal op den duur prachtig vergrijzen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het hout zelf nog te behandelen. 

Steigerhout

Bij Thuins verwerken we nieuw gedroogd steigerhout tot goed afgewerkte meubels voor binnen en buiten. Steigerhout heeft een wit / geelbruine kleur. Als het hout onbehandeld blijft zal het bij binnengebruik vergelen en bij buitengebruik eerst vergelen en vervolgens vergrijzen. Noesten, kleine scheurtjes en oneffenheden horen bij het hout, dit geeft het juist een unieke en natuurlijke uitstraling. Bij zowel binnen- als buiten gebruik is het aan te raden de meubels te (laten) behandelen, dit zal het schoonmaken van de meubels vereenvoudigen en de levensduur verlengen.

 

Zelf behandelen
Als je het meubel zelf nog wilt behandelen kan je direct al Woodoil meebestellen, kijk hier.  

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL
 • PayPal
 • Bancontact
 • Overboeking vooraf (uiterlijk 1 dag voor levering)
 • Betalen bij levering + € 15 (iDEAL betaling via toegestuurde link)

Bankgegevens Thuins:

 • Ten name van: Webston B.V.
 • IBAN: NL73 RABO 0363 0433 57
 • BIC: RABONL2U

Levertijd

Momenteel bedraagt onze levertijd ca. 2-3 weken. Bij het bestellen kan je de gewenste levertijd kiezen. We doen er alles aan om op tijd te leveren en zonder tegenbericht kan je er vanuit gaan dat je op de gewenste datum wordt geleverd.

Bezorgkosten

Nederland: gratis*

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Belgie:
- Meubilair: € 29,00
- Pakketpost: € 12,90

Bezorgkosten Europa

We verzenden meubels door heel Europa, we hebben al geleverd in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Finland en Noorwegen. Het bezorgtarief hangt af van de afleverlocatie en de leveringsomvang. Neem contact op voor meer informatie. 

Aflevering

Bij het bestellen kan je zelf een gewenste leverdatum en dagdeel kiezen. In bijna alle gevallen zal de bestelling gewoon op deze dag bezorgd worden. Mocht op de gewenste dag niet geleverd kunnen worden, wordt tijdig contact opgenomen om een nieuw aflevermoment af te spreken.

Doorgaans wordt de levering verzorgd door onze vaste transporteur Hoekstra Transport. Van hen zal je een mail ontvangen met Track & trace code de avond voor levering. Op de ochtend van de leverdag krijg je nog een SMS met de verwachte aankomsttijd en daarnaast krijg je ca. 30 minuten voor levering nog een SMS. Handig, want dan hoef je niet heel de dag thuis te blijven. De bestelling wordt tot de deur/tot op de stoep geleverd (begane grond en indien bereikbaar met een palletwagen). 

Retourneren

Wil je de bestelling retour sturen? Dan moet je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je van de aankoop afziet.
Producten die op maat zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan vooraf contact met ons op.

Voor het retourneren gelden de volgende regels:

 • Binnen 14 dagen dien je aan te geven dat je van de aankoop afziet, dit dient per mail te worden doorgegeven aan info@thuins.nl
 • Je hebt na kennisgeving retourzending nog 14 dagen om het product terug te sturen
 • De producten die retour worden gestuurd zijn niet gebruikt en onbeschadigd en moeten – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking worden geretourneerd
 • Zijn de producten toch vervuild of beschadigd dan beoordeelt Thuins of een waardevermindering wordt gerekend
 • De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, Thuins kan de retourzending voor je regelen, afhankelijk van de omvang van de zending zal vooraf over de retourkosten worden geïnformeerd. Neem hiervoor contact op. 

Neem contact op