Inspiratie

RSS
De eetkamerbank-praktisch en stijlvol

De eetkamerbank-praktisch en stijlvol

Een eetkamerbank zorgt voor gezelligheid aan tafel. Lekker knus en gezellig aanschuiven aan de eettafel. De bank heeft vele voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan de ruimte die je bespaart, want de eetkamerbank kan strak tegen de muur staan. Ideaal dus!
Verder lezen
Sfeervol met eikenhout

Sfeervol met eikenhout

Zo lang als we ons kunnen herinneren worden de mooiste meubels van eikenhout gemaakt. We kunnen best zeggen dat de eik de koning van het bos is. Dankzij zijn kracht zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. De laatste tijd zien we dat eikenhout vooral geliefd is in zijn natuurlijke vorm. Een tafel die voor een deel de oorspronkelijke vorm van een boomstam heeft, geeft een ruige, natuurlijke uitstraling. De natuur geeft ons energie en we komen er al eeuwenlang van tot rust. Daarom halen we de natuur van buiten naar binnen. Zo zorgen we voor sfeer in huis.
Verder lezen
Mijn perfecte eettafel

Mijn perfecte eettafel

Een eetkamertafel is een echte eyecatcher in je huis. Als je gasten bij binnenkomst in huis roepen: ’Wat een mooie tafel!’ En je bent er zelf ook trots op, dan weet je dat zeker dat je de juiste eettafel hebt gekozen. Maar het kan lastig zijn om een tafel te kiezen... Soms weet je precies wat je wilt. Maar vaak is het heel lastig om te kiezen. Welke vorm kies je? Hoe groot moet de tafel zijn? En welke kleur kies je? Het internet staat bomvol met allerlei verschillende eettafels en de ruime keus kan soms verwarrend zijn! Laten we je een handje helpen…
Verder lezen
Wit kan altijd!

Wit kan altijd!

Een wit interieur is tijdloos en kan perfect gecombineerd worden met elke interieurstijl. Soms kan het klassiek en stijlvol ogen, andere keren strak en modern. Wit is een neutrale en elegante kleur die staat voor puurheid en niet onderhevig is aan interieurtrends. Het makkelijke van wit is eigenlijk dat het overal bij past zo lang je het goed combineert! 
Verder lezen