Doorgaan naar inhoud
Wat is low dining? Wat houdt low-dining precies in?

Wat is low dining? Wat houdt low-dining precies in?

Low Dining betekent letterlijk: laag dineren!

Je eet gezellig met je gasten buiten en na het eten gaat iedereen snel weer van tafel, want de banken aan je eettafel zitten zo rechtop! Je gasten verspreiden zich en gaan vervolgens overal en nergens zitten of staan in en om je huis. Het is wel gezellig, maar het kan veel gezelliger! Dit kan door middel van Low Dining! Je zit lekker comfortabel en laag. Je kunt lekker onderuit zakken na het eten en gezellig kletsen tot laat in de avond. Low-Dining is de ideale oplossing om het nog gezelliger te maken!

Low Dining: de nieuwe trend!

Low-dining is de nieuwe trend geworden en is niet te stoppen. Eerder zagen we al dat de loungebanken populair werden. Een lage bank waarop je lekker onderuit zit. Maar nu worden de eettafel en de loungebanken gecombineerd tot een nieuwe set: de Low-Dining set! De lage loungebanken krijgen ook een lagere eettafel, zodat je er zowel aan kunt eten als lekker onderuit kunt zitten en ontspannen.  

Unieke Low Dining sets van thuins!

Wil je ook een betaalbare en unieke Low Dining set van het prachtige Douglas hout? Zie onderstaande foto’s van onze Douglas houten set Acero, waarbij onderhoud vrij staal is gecombineerd met hout. Of onze Low Dining set Lono die volledig is gemaakt van Douglas hout. Wat is jouw favoriet?Low Dining set LonoLow Dining set LonoLow Dining set LonoAcero Low Dining banken en hockersLow Dining set AceroLow-dining set Acero

 

Vorig artikel Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubels?
Volgend artikel Hout is het nieuwe goud - Informatie houtschaarste