Doorgaan naar inhoud
Waarom zou je kiezen voor tuinmeubels met staal?

Waarom zou je kiezen voor tuinmeubels met staal?

Staal… het is al een aantal jaar erg populair bij tuinmeubelen. Het is helemaal mooi als je staal combineert met hout. Het geeft houten meubels namelijk een stoere, strakke, industriële look. Maar gaat het staal niet roesten? Is het wel sterk genoeg in combinatie met hout?

Staal is sterk en stabiel!

De frames op onderstaande foto’s zijn van de collectie: Linea en lijken misschien wat subtiel en dun en daarom ook niet zo sterk. Maar het tegendeel is waar! Staal is super sterk!! Staal is van zichzelf een hard soort materiaal. De meubels met stalen frames zijn met veel zorg op zo’n manier bevestigd dat ze niet kapot kunnen en veel gewicht kunnen dragen.Linea collectie

Staal roest niet!

Het grote voordeel van staal is dat het onderhoudsarm is! Je hoeft niet bang te zijn dat het lelijk en dof wordt. Je hebt er geen extra werk aan met allerlei speciale onderhoudsmiddelen. Het is niet nodig! Een vochtige doek is genoeg om het staal af te nemen.

Waarom zou je staal met hout combineren?

Omdat het super stijlvol is! Een meubel dat volledig van staal is kan snel wat kil lijken. Maar wanneer je hout met staal combineert valt dit weg. Hout is een warm materiaal. De meubels van thuins.nl zijn gemaakt van staal gecombineerd met douglashout. Douglashout staat bekend om zijn hardheid en kan in tegenstelling tot steigerhout ook onbehandeld blijven.

Kies voor de low-dining Acero collectie.

De Acero collectie is een collectie waarbij staal is gecombineerd met het stevige, mooie douglashout. We verkopen deze meubels nog niet zo heel lang, maar het is nu al een groot succes en er is veel vraag naar. Logisch ook, omdat deze uniek is in zijn soort. Deze meubels zijn low-dining meubels, wat letterlijk betekend: laag dineren. De bedoeling hiervan is dat je er zowel aan kunt eten als lekker comfortabel onderuit zitten om na te tafelen of gewoon gezellig te kletsen met je familie en vrienden bijvoorbeeld. Het frame van deze collectie is subtiel en strak. Kijk voor meer informatie verder op onze website of klik op deze link: https://thuins.nl/collections/aceroAcero tuinsetAcero tuinsettuinset Lono

Vorig artikel Wat is impregneren?
Volgend artikel Schommelen- Plezier voor jong en oud!